EuroClean - Curatatorie Spalatorie Vaslui

Spalatorie Curatatoria EuroClean executa servicii curatare mochete/covoare, lenjerie, tesaturi delicate si confectii la o inalta calitate. Ne bucuram mereu de sustinerea clientilor si de increderea in personalul nostru. Activitatea noastra in acest domeniu se desfasoara conform punctelor noastre forte : promptitudine, flexibilitate, rapiditate, dedicare si profesionalism. Rezultatele impresionante si numarul mare de clienti ne-au facut sa devenim una dintre excelente firme de curatatorie din judet. Utilizam performante produse, 100% ecologice, reusind sa livram la timp orice tip de comanda. ”Mai curat de atat nu se poate!”.

Curatatorie Ecologica

Esti in cautarea celor mai bune servicii de curatatorie si spalatorie haine, covoare, lenjerie si tesaturi delicate? EuroClean ofera bune servicii de curatatorie din Vaslui, avand centru de colectare si in Husi. De asemenea oferim servicii si companiilor!

Rezultate Garantate

Sustinerea clientilor nostri ne-a convins de calitatea serviciilor pe care le prestam. Daca si tu vrei sa te convingi ca mai curat nu se poate, contacteaza-ne si iti vom ridica comanda de la domiciliu.

Servicii Rapide

Compania noastra ofera servicii pe cat de calitative pe atat de rapide. Va rugam accesati sectiunea ”Livrari la domiciliu” pentru a va configura comanda si a va facilita accesul la rapide servicii de curatatorie ecologica.

spalatorie Vaslui

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.