SC Lamar SRL - Spalatorie Chimica Tulcea

Pentru ca noi ne-am gandit la toate acestea dar si la tine, clientul nostru, am adus pe piata un sistem de spalare revolutionar care sa-ti ofere nu numai curatenie si prospetime, ci si mai multi bani economisiti si mai mult timp liber pe care sa-l petreci alaturi de familia ta. Insa, ce este un important, iti oferim satisfactia permanenta ca prin fiecare lucru spalat la noi contribui si tu la sanatatea planetei.

Inca nu te-am convins? Atunci afla ca Lagoon este un sistem de spalare nascut din uniunea a doua societati de prestigiu international ELECTROLUX SA si WOOLMARK APPROVED PROFESSIONAL. Timp de 3 ani, acestea au colaborat pentru a descoperi unica solutie capabila de a curata ecologic toate textilele, inclusiv articolele dificile din lana sau amestecuri din lana, care au un regim mai sever in spalare sau curatare.

Cu sistemul de spalare Lagoon NU este necesara folosirea solventilor chimici, NU exista riscul emanarilor toxice si nici NU sunt probleme de tratament pentru apa eliminata dupa spalare, ca intr-un proces de curatare chimic.

Sistemul de spalare si curatare Lagoon prin SC LAMAR SRL.
Noi avem grija de hainele tale si impreuna protejam natura!

spalatorie Tulcea

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.