Nemira - Spalatorie Covoare si Textile

Lucrurile spalate la noi vor avea un miros proaspat,  vor fi delicate  la atingere si isi vo mentine  aceleasi culori stralucitoare.

Spalatoria noastra  presteaza o gama de servicii complete , de inalta calitate de spalatorie haine, spalatorie covoare, machete  :

- servicii de spalatorie a hainelor textile, cat si a articolelor  din piele si blana: acest tip de serviciu utilizeaza solventi organici ecologici cu ajutorul unei masini de curatat foarte performanta, protejeaza textilele (articole din piele si blana) impotriva modificarii dimensiunilor si culorii acestora.

-servicii de spalatorie profesionala de covoare si mochete: o spalare profesionala a covorului sau mochetei va elimina murdaria si elementele alergene si nocive.  Se redau covorului culorile vii, reimprospatate, se ridica firele si i se confera un parfum placut.

Covoarele sunt atent manipulate, urmand etapele procesului de curatare printr-un riguros control al calitatii.

Capacitatea mare de prestare ofera siguranta si incredere, atat pesroanelor fizice cat si societatilor, preluand:

-lenjerii, perne, paturi, pilote, perdele si draperii de la hoteluri si pensiuni

-salopete de lucru si uniforme angajati

In vederea asigurarii unui inalt standard calitativ, am achizitionat performante echipamente de pe piata europeana, folosind bune solutii chimice de curatat si scos pete, cat si detergenti profesionali furnizati de firme din Italia si Germania.

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenti, sub forma de sampon, incarcati in instalatia computerizata de dozat, atasata masinilor de spalat performante, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se o protectie ridicata si o senzatie de prospetime, cu un miros placut.

In relatiile contractuale oferim servicii de inalta calitate la tarife accesibile.

spalatorie haine, covoare Targu Mures

Galerie Foto