Oscar Cleaning - Spalatorie Chimica Industriala

Oscar Cleaning - spalatorie Suceava - ne ghidam activitatea pe un singur segment: acoperirea totala a serviciilor de spalare a oricarui material textil.

Serviciile Oscar Cleaning vor sa fie desavarsite alaturi de dumneavoastra.

  • Finisare materiale textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte
  • Albirea materialelor si articolelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte
  • Uscarea, expunerea la abur, contractia prin intrarea la apa (fretarea)
  • Plisarea si alte lucrari similare efectuate pe materiale textile si articole de imbracaminte.
  • Spalatorie Lenjerii Hoteluri
  • Spalatoria este dedicata produselor de lenjerie de pat si prosoape. Aceasta elimina, din start, echipamentele scumpe care intra in dotarea spalatoriilor generale si permit un pret mai redus, chiar daca se folosesc substante ecologice pentru spalare si albire.

Produsele se preiau cu masina proprie, de la fiecare hotel in parte si se livreaza spalate dupa cel mult 24 de ore. 

Spalatorie Lenjerii Spitale

Firma noastra presteaza servicii de spalatorie pentru hoteluri, restaurante, spitale, la noi puteti spala orice: asternuturi, lenjerie, fete de masa, salopete, uniforme, halate. Preturi atractive pentru contracte.

Spalatorie Lenjerii Centre Dializa

Spalatorie pentru centrele de dializa care garanteaza dezinfectarea, curatarea si albirea lenjeriilor, prosoapelor, halatelor, echipamentelor personale medicale. 

Curatare Profesionala de Covoare

Firma noastra de curatatorie covoare ofera servicii de spalare covoare si mochete pentru Suceava.

Echipamentele folosite de noi sunt de o noua generatie, avand grija de tesaturile covoarelor dumneavoastra si redand culorile originale. Astfel, incercam de fiecare data sa ii impresionam pe clientii nostri, livrand nu doar covoare curate, dar si covoare pline de vitalitate si prospetime care vor transforma casa dumneavoastra intr-un loc care te imbie cu mirosuri proaspete si curatenie.

De asemenea, utilizand serviciile noastre de curatatorie covoare, asigurati un trai mai sanatos in interiorul locuintei, scapand de acarienii care provoaca alergii, mai ales daca aveti copii care se joaca mai tot timpul pe jos.

Clientii nostri

Ne recomanda urmatorii clienti: Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava, Laurus Medical, Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava, Directia Judeteana de Sanatate Publica Suceava, Nefromed BM, Spitalul Orasenesc Gura Humorului, Daily Group, Acu-Pro-Med, Selgros Cash & Carry, Inateo, Gala Design, Sentrix, Vatra, Orso Bruno, Mondo Gelato, Pecovan Serv, Ritmic Com, Petrimar Oil SRL, Vila Alice, Prima Consulting, Rest Partner, Uranus Snack, Balneo Fiziomed.

 

 

Galerie Foto