Fresh Air - Curataorie Spalatorie Slobozia

Spalatoria noastra de haine, covoare, draperii din Slobozia va ofera  servicii de inalta calitate de spalare clasica, cu apa, personalizate si  extrem de rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate, ingrediente de spalatorie pe baza de enzime si balsam profesional, astfel veti avea siguranta ca veti fi admirat pentru hainele dumneavoastra bine intretinute, cu o textura moale si un miros proaspat si absolut impecabile.

Spalarea articolelor textile are la baza urmatoarele etape:

  • Etichetarea produselor si inspectia, pentru a fi identificate si a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.
  • Eliminarea  petelor cu ajutorul substantelor de foarte buna calitate.
  • Spalarea textilelor cu masini de spalat cu o buna lavabilitate, ce ofera o buna calitate a spalatului. In plus, acestea sunt productive, robuste, fiabile, precise, ecologice, usor de utilizat si ergonomice masini de spalat rufe
  • Uscarea textilelor in uscatoare cu un bun proces de uscare. Controlul umiditatii, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.
  • Ambalarea textilelor in folie de plastic cu ajutorul unei masini de ambalat.
Galerie Foto