Expert Cleaning - Spalatorie Curatatorie Sibiu

spalatorie haine SibiuExpert Cleaning reprezinta o curatatorie si spalatorie de articole vestimentare, din diverse materiale, localizata in Sibiu, cu peste 10 ani de activitate desfasurata cu succes, la inalte standarde de calitate. De la infiintare si pana in prezent am adunat un portofoliu vast de clienti satisfacuti de serviciile oferite, care revin mereu si mereu la noi, cand au nevoie de o firma de spalatorie, curatare si calcatorie.

Ne-am mentinut in top printre firmele din Sibiu si asta ne motiveaza sa implementam noi sisteme de spalare, curatare, calcare si uscare a hainelor. 

Ne ocupam de tot, de la colectare, curatare, livram la domiciului clientului sau la sediul firmei care ne solicita ajutorul.

Pentru a ne indeplini sarcinile cu succes dispunem de echipamente profesionale, masini de spalat ce nu distrug tesaturile, detergenti ecologici, prietenosi atat cu hainele dvs cat si cu mediul inconjurator.

Spalam si curatam orice pata, oricat de dificila si avem solutii pentru orice tip de material, articole textile, obiecte de imbracaminte, piele, pentru articole delicate cum sunt perdelele si draperiile, camasi, sacouri, husele masinii dvs, indiferent din ce sunt confectionate, covoare si mochete. Ce este greu pentru dvs, nu este si pentru noi.

Chiar daca ati fi tentati sa folositi anumite produse din comert pentru indepartarea petelor, daca nu cunoasteti foarte bine tipul de tesatura sau gresiti cantitatea de detergent, consecintele pot fi dintre nefaste, tocmai de aceea exista si rezista de 10 ani pe piata din Sibiu expert Cleaning.

Suntem, asa cum ne spune si numele, experti in curatenie si nu ne sperie nici o pata, nici un miros neplacut pe care le combatem cu succes.

Oferim servicii atat pentru persoane fizice cat si pentru firme, hoteluri, restaurante, sau alte societati comerciale ce organizeaza diverse evenimente, unde totul trebuie sa fie impecabil. Ne recomanda personalul calificat cu care lucram, serviciile de calitate, preturile optime, rapiditatea cu care raspundem oricarei solicitari.

 SERVICII

  • Spalatorie industriala HO-RE-CA
  • Curatatorie non-chimica (wet-cleaning)
  • Curatatorie chimica ecologica
  • Calcatorie profesionala
  • Spalatorie profesionala textile
  • Spalatorie covoare
  • Calcatorie haine si accesorii piele
  • Curatire perdele, draperii si huse
  • Curatorie uniforme si echipamente sport

 

Galerie Foto