ArielHas - Spalatorie si Curatatorie Ecologica

Spalatorie haine - spalatorie covoare Ploiesti. Suntem la dispozitia dumneavoastra servicii prompte si de calitate de spalatorie si curatatorie ecologice pentru haine, perdele si covoare, astfel incat sa satisfacem toate cerintele clientilor nostri, asigurandu-ne ca va vom face pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre. Curatarea articolelor vestimentare reprezinta probabil o mare problema a tuturor. Noi ne ocupam de curatarea celor mai pretentioase obiecte de imbracaminte de la camasi la sacouri, rochii de seara sau de mirese, haine de blana si alte tesaturi sensibile.

Fiecare produs, indiferent de natura lui, sau de materialul din care este confectionat, este supus unui process complex de curatare, uscare si calcare, astfel incat sa aveti siguranta purtarii unor haine cu un aspect impecabil. Utilizam tehnologii eficiente in procesul de spalare/ curatare/ calcare si ambalare si deoarece intelegem cerintele clientilor nostri asiguram si mici retusuri pentru obiectele de imbracaminte.

Spalatorie & Curatatorie Haine

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti La ArielHas hainele dumneavoastra vor avea parte de toata atentia personalului nostru, spalarea va fi de calitate iar rezultatul va fi unul pe masura... Avem grija ca hainele dumneavoastra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.
De asemenea va punem la dispozitie un serviciu de calcare performanta si foarte rapida a hainelor dumneavoastra; totul este impecabil si extrem de comod pentru tine si in plus, te asiguram ca hainele calcate la noi se vor sifona mai greu decat ale altora!
detalii...

Curatatorie Haine blana & Piele

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Curatam diverse articole din piele sau blana naturala si sintetica ce necesita o atentie mai deosebita, intr-un mod cat mai confortabil si eficient pentru tine, prin folosirea unor procedee specifice pentru a le reda in mod profesionist stralucirea, naturaletea si forma lor naturala.

Indiferent de tipul materialului, fie ca este piele neteda sau scamosata, curatarea hainelor din piele devine, dintr-o data, foarte usoara.

Petele mai vechi vor fi indepartate imediat, iar balsamurile folosite vor estompa uzura pielii si-i vor reda aspectul initial, nou si stralucitor.

Curatatorie Covoare

Spalatorie si Curatatorie Ecologica ArielHas - Ploiesti Ti-ai murdarit covorul sau mocheta preferata? Noi avem solutia!
Trebuie sa stiti ca la noi fiecare covor este tratat intr-un mod special, iar primul pas consta in observarea tuturor detaliilor, a gradului de uzura si a eventualelor defecte de fabricatie stabilinduse tipul tratamentului si ce solutii trebuiesc aplicate pentru curatarea covorului.

Urmatorii pasi, preingrijirea si curatarea, presupun curatarea covorului doar cu aparatul adecvat tipului de tesatura si gravitatii petelor.

spalatorie haine Ploiesti - spalatorie covoare Ploiesti

Galerie Foto