Euro Cleaning - Spalatorie Profesionala

Spalatorie Curatatorie Oradea

spalatorie Oradea, curatatorie Oradea, spalatorie covoare, curatare covoare, spalare haine, curatatorie chimica, spalatorie ecologica Oradea.

Cu peste 16 ani de experiență în domeniu curatatoriei si spalatoriei, firma noastra vă intampina cu mare drag în cele două locații din Oradea cu servicii de o buna calitate.

Suntem o echipa tanara, bine pregatita,detinem aparatură de ultimă generație și materiale de calitate superioara, si incercam sa va satisfacem cerintele la un inalt nivel.

Servicii curatatorie spalatorie:

  • curatatorie ecologica;
  • spalatorie haine;
  • calcare si finisare imbracaminte;
  • spalatorie covoare;
  • spalare si curatare fotolii si canapene;

Spalatorie Curatatorie Oradea - Vino, încearcă și ai să vezi cum cămășile, rochiile, pantalonii, sacourile, paltoanele, costumele, gecile sau pulovărele vor arăta impecabil! 

Firma noastra, in procesul de curatare, folosește mașini de spălat de o inalta calitate, aparatura de ultimă generație, conforme cu reglementările ecologice internaționale, care dispun de certificări internaționale pentru sănătate.

Pe langa serviciile de spalare si curatare haine si imbracaminte textila, ne ocupam cu spălarea covoarelor folosind o mașină profesională de ultimă generație, ce va vor face covoarele sa arata ca noi.

De asemenea, va stam la dispoziția cu servicii de spălare a hainelor, lenjeriei, rufelor, covoarelor, mochetelor și servicii de curățătorie pentru haine și textile, haine din piele, haine din blană.

spalare curtare calcare haine

Galerie Foto