Crystal Clean Hunedoara

spalatorie haine, covoare HunedoaraSpalatoria noastra de haine - covoare - draperii din Hunedoara, Crystal a luat nastere in 2009, ca o evolutie fireasca a activitatilor prestate de societatea noastra la acea vreme, si anume serviciile de curatenie.

Pe parcursul anilor de activitate, am incercat sa castigam atat clienti multumiti cat si experienta profesionala. Am reusit cei sase ani sa convingem clientii ca prestam un serviciu de inalta calitate raportat corect la tarifele pe care le percepem.

Activitatea principala a firmei o reprezinta serviciile de curatatorie chimica, spalatorie si curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor si a carpetelor.

Deasemenea prestam si servicii profesionale de curatare a pardoselilor mochetate sau a pardoselilor tari(gresie, granit, marmura, mozaic, etc.), precum si servivii profesionale de curatare a geamurilor si vitrinelor. Aceasta activitate am pornit-o inca din 2007, dar in ultimul timp serviciile de curatatorie chimica, spalatorie au ajuns sa fie activitatea principala a firmei noastre.

Serviciile de curatare a tapiteriilor din locuinta sau biroul dumneavoastra sunt prestate de societatea noastra la inalte standarde de calitate.Pentru mai multe detalii vizitati pagina dedicata tapiteriilor sau contactati-ne pentru o oferta completa.

Curatatorie-spalatorie

Cu timpul, activitatile principala a firmei au devenit serviciile de curatatorie chimica, spalatorie si curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor si a carpetelor. Serviciile profesionale de curatare a hainelor sunt acum principala sursa de venituri a societatii.

Pardoseli

Una din activitatile prestate de societatea noastra sunt serviciile de curatare profesionala a pardoselilor. Pardoseala din casa, biroul sau hala dumneavoastra are nevoie de curatare, indiferent de natura pardoselii dumneavoastra: mocheta, gresie, granit, mozaic sau marmura.

Tapiterii

O alta activitate prestatã de societatea noastra este serviciul de curatare a tapiteriilor. Canapelele, fotoliile, coltarele, sau scaunele tapitate sunt piese importante de mobilier care, pentru a fi curatate necesita utilaje profesionale precum si detergenti speciali.

 

Galerie Foto