Spalatoria Lebada - Focsani

Curatatoria "Lebada" a luat nastere inca din anul 2002 la Focsani si s-a extins in mod continuu ajungand in prezent la trei unitati in Focsani si una in Tecuci.

Oferim urmatoarele servicii:

  • articole textile
  • obiecte vestimentare din piele
  • blana naturala si blana artificiala
  • covoare

Dispunem de utilaje de ultima generatie, de specialisti bine pregatiti in procesarea articolelor si de o varietate de solutii speciale pentru diverse tipuri de pete.

Misiune

Obiectivul nostru este acela de a fi parteneri si a dezvolta o relatie de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, punem pret pe ascultarea nevoilor clientilor si incercam permanent sa le depasim asteptarile.

Adaptandu-ne permanent la solicitarile clientilor care ne calca pragul, am introdus un serviciu de croitorie rapida si retus. 

Curatatoria Lebada dezvolta doua linii principale de servicii:

Servicii oferite clientilor persoane fizice

Serviciile oferite persoanelor fizice includ spalarea, curatarea chimica si calcarea articolelor textile, din piele sau blana, a lenjeriilor, paturilor si covoarelor. Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, in cazul covoarelor oferim serviciul de transport la domiciliu.

Curatare si spalare

Spalarea si curatarea hainelor tale este realizata cu multa grija de catre specialistii nostri, utilizand tehnologii si utilaje noi, gasind eficiente solutii pentru rezultate impecabile.
Printr-o curatare periodica, hainele tale vor beneficia de o lunga perioada de utilizare si isi vor pastra culorile vii si textura pentru mai mult timp.

Procesul de calcare

Hainele tale vor fi calcate si apretate (articolele care necesita acest tratament), utilizand utilaje speciale, capatand o imagine impecabila. Cu siguranta nu vei reusi asemenea performante acasa.

Ambalarea

Imediat ce sunt curatate si calcate articolele sunt asezate pe umerase si apoi ambalate cu grija in folii de plastic. Astfel tu iti vei primi hainele intr-o stare impecabila.

Timpul de procesare si livrare al produselor este in general de 24h

Servicii de mica croitorie si retus

Se va completa ulterior

Servicii pentru companii:

  • spalari de uniforme pentru companii au nevoie atat de igiena cat si de o imagine impecabila a angajatilor (companii din industria alimentara, depozite, retaileri, companii de securitate etc.)
  • halate (clinici, cabinete medicale, farmacii)
  • fete de masa, lenjerii, prosoape (restaurante, organizatori de evenimente, hoteluri, pensiuni, saloane de cosmetica si coafura etc)
  • spalari speciale pentru companiile din industria textila.

spalatorie haine Focsani

Galerie Foto