Garrom Art - Curățătorie & Călcătorie Cluj Napoca

Garrom Art este locul unde avem grijă deosebită de hainele tale, dar și de mediul înconjurator. Datorită tehnologiei de ultimă generație în domeniul curățătoriei profesionale precum și a detergenților biodegradabili, fără fosfați, enzime sau cloruri, hainele tale sunt protejate. În acelaşi timp, detergenții nostri sunt antialergenici, astfel încât nu atacă pielea, spre deosebire de substanțele chimice folosite în procesul de curățare Dry Clean.

Societatea noastră vă pune la dispoziție servicii profesionale de curățat și călcat de o bună calitate. Articolele dumneavoastră vor beneficia de echipamente de ultimă generație: mașini pentru curățare și spălare umedă Lagoon, uscător electric Lagoon, mese de călcat cu absorbție și vaporizare, stații de călcat cu talpă specială ce nu va permite arderea materialelor și/sau apariția luciului la haine.

Spălătoria noastră de haine a fost deschisă cu scopul de a veni în sprijinul societăților comerciale și persoanelor care dispun de mult prea puțin timp pentru a se ocupă de curățarea, spălarea și aspectul hainelor lor și pentru cei care țin la ele.

Suntem o echipă tânără, bine pregătită,deținem aparatură de ultima generație și materiale de calitate superioară Încercam să va satisfacem cerințele la un înalt nivel.

Spălătorie: lenjerii de pat, prosoape, fețe de masă, naproane, pături, pilote, huse, draperii, perdele, haine, echipament de lucru s.a.

Curățătorie: costume, cămăși, cravate, rochii (inclusiv de ocazie), fuste, paltoane, pardesie, pulovere, haine de piele, haine de blană, salopete etc.

Oferim servicii de colectare și livrare a lenjeriei pentru hoteluri/pensiuni și restaurante etc!

De ce să ne alegi pe noi?

  • ca să ai mai mult timp liber,
  • ca să scapi de chinul călcatului de haine,
  • ca hainele tale să fie curăţate cu atenţie şi promptitudine.

Servicii

  • Curățătorie Wet Cleaning
  • Călcătorie
  • Scoatere Pete
Localizare Garrom Art - Curățătorie & Călcătorie Cluj Napoca
Galerie Foto