Spalatoria De Covoare Mehdi

Mehdi ofera servicii profesionale de spalare si curatare covoare in Bucuresti si Ilfov, din orice material si de orice dimensiune, folosind utilaje moderne de ultima generatie, la super preturi.

Viziunea spalatoriei noastre de covoare din Sector 6, Bucuresti, este ca fiecare client care ne calca pragul este un partener de incredere si din acest motiv oferim servicii personalizate nevoilor sale, solutii responsabile pentru orice problema, disponibilitate permanenta si un management de nivel european. Suntem siguri ca atunci cand suntem o potrivita spalatorie covoare Bucuresti Sector 6 atunci cand doriti covoare impecabile. 

Spalatoria Mehdi presteaza servicii profesionale de curatatorie si spalatorie covoare Militari si intreg sectorul 6, avand ca scop orientarea permanenta catre client si servicii de o inalta calitate. Apelati la serviciile noastre cu incredere si veti fi cu siguranta foarte multumiti de rezultat!

Spalarea profesionala a covoarelor se efectueaza mecanic, cu echipamente moderne:

 • Desprafuitor covoare
 • Masina automata de spalat covoare
 • Centrifuga profesionala
 • Dezumidificator covoare

curatorie covoare Bucuresti Sector 6

Preturi


12 Lei/MP FARA colectare si livrare !

 • Dvs. aduceti covoarele
 • NOI spalam covoarele
 • Dvs. ridicati covoarele


14 Lei/MP CU colectare si livrare !

 • NOI ridicam covorul
 • NOI spalam covorul
 • NOI iti aducem covorul
 • COMANDA MINIMA 100 lei

Nu Sarim Niciun Pas

Analiza - Desprafuire- Spalare- Clatire- Stoarcere - Uscare - Finisare

Suntem constienti ca sunteti ocupati si nu aveti timp sa treceti pe la noi pentru a lasa covorul la spalat, asa ca ne-am gandit sa introducem si serviciul de colectare si livrare. Echpa Mehdi se va deplasa la domiciliul dvs, va colecta covoarele si vi le va aduce inapoi curate luna. De asemenea, ne vom ocupa si de spalarea covoarelor, nu doar de curatarea acestora. Nu vom uita nici de mocheta sau de tapiterii. Obiectivul nostru este ca la finalul fiecarui proces de curatare, sa fiti multumiti si sa reveniti cu noi comenzi.

Spalatorie Covoare Militari si Sector 6 - Mehdi este solutia optima atunci cand ai nevoie de curatat si spalat covoare. Acestea sunt indispensabile, greu de carat si necesita mult timp, solutii speciale si rabdare. Din acest motiv, o firma de spalare covoare Miltari si Sector 6este eficienta si va va ajuta sa pastrati curatenia in casa. 

Suntem gata sa va curatam covoarele! Lasati-le pe mana noastra si veti fi 100% multumiti. Va sprijinim cu servicii de calitate, profesionale, la preturi accesibile.

spalatorie covoare militari

Spalatorie Covoare Sectorul 6

Daca locuiti in Sectorul 6, ajungem repede si la dvs in toate cartierele: Drumul Taberei, Militari, Ghencea, Giulesti, AFI Mall, Crangasi, Regie, Gradina Botanica, Plaza Romania.

 

 

 

Localizare Spalatoria De Covoare Mehdi
Galerie Foto