Spalatoria Mehdi

Echipa Mehdi - Spalatorie Covoare Bucuresti Sector 3, se ocupa de spalarea covoarelor dumneavoastra in mod profesionist. Spalam covoare din orice material si de orice dimensiune, folosind utilaje moderne de ultima generatie, la super preturi.

In viziunea noastra, fiecare client reprezinta un partener de incredere, in care noi investim servicii personalizate nevoilor sale, solutii responsabile pentru orice problema, disponibilitate permanenta si un management de nivel european. Suntem siguri ca atunci cand suntem o potrivita Spalatorie covoare Bucuresti Sector 3 atunci cand doriti covoare impecabile.

Va asteptam!

Spalatoria Mehdi presteaza servicii profesionale de Spalatorie si spalatorie, avand ca scop orientarea permanenta catre client si servicii de o inalta calitate. Apelati la serviciile noastre cu incredere si veti fi cu siguranta foarte multumiti de rezultat!


curatorie covoare Bucuresti Sector 3

 

Spalarea profesionala a covoarelor se efectueaza mecanic, cu echipamente moderne:

 • Desprafuitor covoare
 • Masina automata de spalat covoare
 • Centrifuga profesionala
 • Dezumidificator covoare

Preturi


12 Lei/MP FARA colectare si livrare !

 • Dvs. aduceti covoarele
 • NOI spalam covoarele
 • Dvs. ridicati covoarele


14 Lei/MP CU colectare si livrare !

 • NOI ridicam covorul
 • NOI spalam covorul
 • NOI iti aducem covorul
 • COMANDA MINIMA 100 lei

curatatorie Bucuresti Sector 3

Nu Sarim Niciun Pas

Analiza - Desprafuire- Spalare- Clatire- Stoarcere - Uscare - Finisare

Suntem constienti ca sunteti ocupati si nu aveti timp sa treceti pe la noi pentru a lasa covorul la curatat, asa ca ne-am gandit sa introducem si serviciul de colectare si livrare. Echpa Mehdi se va deplasa la domiciliul dvs, va colecta covoarele si vi le va aduce inapoi curate luna. De asemenea, ne vom ocupa si de spalarea covoarelor, nu doar de curatarea acestora. Nu vom uita nici de mocheta sau de tapiterii. Obiectivul nostru este ca la finalul fiecarui proces de curatare, sa fiti multumiti si sa reveniti cu noi comenzi.

Spalatorie Covoare Sector 3 - Mehdi este solutia optima atunci cand ai nevoie de curatat si spalat covoare. Acestea sunt indispensabile, greu de carat si necesita mult timp, solutii speciale si rabdare. Din acest motiv, o firma de spalare si curatare covoare Bucuresti este eficienta si va va ajuta sa pastrati curatenia in casa. 

Suntem gata sa va Spalam covoarele! Lasati-le pe mana noastra si veti fi 100% multumiti. Va sprijinim cu servicii de calitate, profesionale, la preturi accesibile. 

Spalatorie Covoare Sectorul 3

Spalatoria noastra de covoare este in Sectorul 3, asa ca deservim si cartierele: Dristor, Centrul Civic, Balta Alba, Muncii, Hristo Botev, Vitan, Timpuri Noi, Dudesti, Bucuresti Mall, Centrul Vechi - Lipscani, Titan, Unirii. 

 

Localizare Spalatoria Mehdi
Galerie Foto