THEO CLEAN

spalatorie sector 1THEO CLEAN - spalatorie lenjerie hotel, spalatorie textile persoane juridice Sector 1 pune la dispozitia dumneavoastra servicii personalizate, rapide, de inalta calitate. Toate serviciile oferite respecta cerintele de mediu impuse de legislatia actuala.

THEO CLEAN reprezinta mai putine probleme de rezolvat, mai multa curatenie si igiena, mai mult timp liber pentru tine. Cu noi viata este mai curata!

Spalatoria noastra de lenjerii, perne, paturi, pilote, perdele si draperii  din Bucuresti a fost deschisa cu scopul de a veni in sprijinul societatilor comerciale si persoanelor care dispun de mult prea putin timp pentru a se ocupa de curatarea, spalarea si aspectul textilelor.

Suntem o echipa tanara, bine pregatita,detinem aparatura de ultima generatie si materiale de calitate superioara Incercam sa va satisfacem cerintele la un inalt nivel.

Va oferim urmatoarele servicii:

  • Servicii profesionale cu produse profesionale pentru curatatul perdelelor si draperiilor;
  • Eliminam orice pata posibil a fi indepartata prin metode tehnologice actuale, asiguram tesaturilor inviorarea culorilor, un miros placut si proaspat;
  • Calcam profesional;

 

Lucrurile spalate la noi vor avea un miros proaspat,  vor fi delicate  la atingere si isi vor mentine  aceleasi culori stralucitoare.

 

 

Capacitatea mare de prestare ofera siguranta si incredere, atat pesroanelor fizice cat si societatilor, preluand:

  • lenjerii, perne, paturi, pilote, perdele si draperii de la hoteluri, restaurante, saloane de evenimente, sali de sport din Bucuresti;
  • salopete de lucru si uniforme angajati.

spalatorie covoare sector 1

THEO CLEAN  detine echipamente performante ce corespund standardelor de pe piata europeana si foloseste solutii chimice de curatat si scos pete de inalta calitate, cat si detergenti profesionali furnizati de firme specializate, toate acestea in vederea asigurarii unui inalt standard calitativ.

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenti, sub forma de sampon, incarcati in instalatia computerizata de dozat, atasata masinilor de spalat performante, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se o protectie ridicata si o senzatie de prospetime, cu un miros placut.

Localizare THEO CLEAN
Galerie Foto