Star Clean Botosani

spalatorie curatatorie ecologica Botosani

Star Clean pune la dispozitia ta servicii personalizate, rapide si de o buna calitate. Toate serviciile oferite respecta cerintele de mediu impuse de legislatia actuala.

Star Clean inseamna mai putine probleme de rezolvat, mai multa curatenie, mai mult timp liber pentru tine. Cu noi viata este mai curata!
Va ofera:

  • Servicii profesionale cu produse profesionale pentru curatatul covoarelor, mochetelor, perdelelor si draperiilor.
  • Eliminam orice pata posibil a fi indepartata prin metode tehnologice actuale, asiguram tesaturilor inviorarea culorilor, un miros placut si proaspat.
  • Realizam curatarea si vopsirea hainelor din piele si a cojoacelor
  • Curatam haine blana, confectii si alte textile.
  • Calcam profesional
  • Comenzi on-line. Acum puteti face comenzi on-line. Noi va luam hainele, lenjeria si covoarele de acasa sau la birou la ora stabilita si tot noi le aducem.

Lucrurile spalate la noi vor avea un miros proaspat,  vor fi delicate  la atingere si isi vo mentine  aceleasi culori stralucitoare.

Spalatoria noastra  presteaza o gama de servicii complete , de inalta calitate de spalatorie haine, spalatorie covoare, machete :

- servicii de spalatorie a hainelor textile, cat si a articolelor  din piele si blana: acest tip de serviciu utilizeaza solventi organici ecologici cu ajutorul unei masini de curatat foarte performanta, protejeaza textilele (articole din piele si blana) impotriva modificarii dimensiunilor si culorii acestora.

-servicii de spalatorie profesionala de covoare si mochete: o spalare profesionala a covorului sau mochetei va elimina murdaria si elementele alergene si nocive.  Se redau covorului culorile vii, reimprospatate, se ridica firele si i se confera un parfum placut.

Covoarele sunt atent manipulate, urmand etapele procesului de curatare printr-un riguros control al calitatii.

Capacitatea mare de prestare ofera siguranta si incredere, atat pesroanelor fizice cat si societatilor, preluand:

-lenjerii, perne, paturi, pilote, perdele si draperii de la hoteluri si pensiuni

-salopete de lucru si uniforme angajati

In vederea asigurarii unui inalt standard calitativ, am achizitionat performante echipamente de pe piata europeana, folosind bune solutii chimice de curatat si scos pete, cat si detergenti profesionali furnizati de firme din Italia si Germania.

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenti, sub forma de sampon, incarcati in instalatia computerizata de dozat, atasata masinilor de spalat performante, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se o protectie ridicata si o senzatie de prospetime, cu un miros placut.

In relatiile contractuale oferim servicii de inalta calitate la tarife accesibile.

CALCATORIE TEXTILE

CURATATORIE CHIMICA

Detasarea petelor se face cu substante profesionale, care nu ataca tesatura si nu schimba culoarea hainelor. 

SPALATORIE TEXTILA

Spalatoria este dotata cu utilaje profesionale de spalare industriala, prin care se asigura spalarea, calcarea, apretarea, uscarea, dar si impachetarea hainelor.

SPALATORIE COVOARE

Teorema este singura curatatorie din judetul Brasov ce detine o linie completa pentru spalarea si curatatea covoarelor. 

curatare spalare haine, covoare, mochete

 

Galerie Foto