Spalatoria de covoare Mara Bistrita

Spalatorie- Curatatorie Bistrita - Spalatorie Covoare Bistrita - spalatoria Mara reprezinta prima si o mare si dotata spalatorie de covoare din oras. Suntem preocupati calitatea serviciilor noastre si de aceea investim constant in utilaje, echipamente si masini de transport, pentru a asigura bune servicii de pe piata.

Spalatoria Mara reprezinta singura spalatorie de covoare din oras, care dispune de un uscator de covoare spatios, unde uscam covoarele cu ajutorul curentilor de aer cald, la o temperatura constanta de aprox. 30 ˚C. Aceasta constructie am inaugurat-o in 2011, intrucat mai mult de 6 luni din an, ploua sau ninge si este imposibil sa speri ca "poate maine va iesi in sfarsit soarele" pentru a usca covoarele spalate de 2, 3 sau mai multe zile. Ne mandrim cu faptul ca putem livra clientilor covoarele spalate si uscate in maxim 3 zile lucratoare, deoarece covoarele nu doar infrumuseteaza casele noastre, ci au si un rol de izolator termic. Familiile cu copii mici sau persoanele in varsta stiu un bine acest lucru.

Diferenta dintre noi si concurenta este reprezentata in primul rand de transparenta in prestarea serviciilor. Portile noastre au fost si vor fi intotdeauna deschise pentru oricine doreste sa vada cum ii sunt spalate, uscate si depozitate covoarele. Nu ne laudam cu ceea ce nu suntem sau nu detinem.

spalatorie covoare, haine Bistrita

SERVICII

  • Spalatorie lenjerie hoteluri
  • Spalatorie covoare, mochete si curatatorie covoare, mochete
  • Curatatorie haine din piele
  • Scos pete haine
Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.