Magic Laundry

spalatorie pitestiMagic Laundry – Spalatorie Covoare Bacau si Spalatorie Haine, presteaza servicii profesionale de curatatorie, spalatorie, calcatorie, retus croitorie haine in Bacau, oferind colectare si livrare gratuita de la sediul clientului, dar si prin punctul de lucru situat in Centrul Comercial Cora Bacau, avand ca scop orientarea permanenta catre client si servicii de calitate.

Magic Laundry a dezvoltat o structura de productie de capacitate medie, spre indeplinirea obiectivelor propuse, formata din echipamente moderne (2016) si performante achizitionate de pe piata europeana, la care se adauga servicii personalizate, de o buna calitate, in termen rapid si cu respectarea cerintelor de mediu.

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestor oameni este inca o garantie pentru asigurarea de servicii de calitate.

Magic Laundry ofera servicii de curatatorie si spalatorie pentru persoane fizice printr-un punct de colectare si livrare situat in Centrul Comercial Cora Bacau, cat si pentru persoane juridice: hoteluri, restaurante, institutii private si de stat, societati comerciale.

curatatorie pitesti

Calitatea serviciilor prestate, preturile competitive, rapiditatea serviciului de colectare si livrare gratuit in 24-48 de ore (in functie de complexitatea comenzii) de la sediul sau domiciliului clientului vor stabili noi orizonturi pe piata bacauana.

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management calitate-mediu, conform celor mai inalte standarde.

In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

Galerie Foto