Eco Cleaning

spalatorie aradSuntem o spălătorie / curățătorie înființată în Arad în anul 2006. Firma mamă, Eco Cleaning Wet & Dry, se adresează nevoilor casnice de spălare și curățare. La Eco Cleaning Aseptics, singura spălătorie cu bariera septică din Arad, ne îngrijim de textilele din spitale. La Eco Cleaning Xtra procesăm containere de tip KLT folosite în industria automotive.

Eco Cleaning înseamnă o familie de 29 de profesioniști. Suntem oameni dedicați, unii dintre noi am devenit parte din echipă chiar de la înființarea ei in 2006.

Menținem un ridicat standard de calitate, micsorandtotodată impactul asupra mediului. Îndeplinim aceste promisiuni cu ajutorul aparaturii și detergentilor de ultima generație, optimizate pentru anumite cicluri de lucru. Pentru spălarea textilelor casnice sau medicale, folosim tehnologie Miele. Programele de wet cleaning, economisesc energie cu până la 50% și apă cu 30% (mai multe detalii). În plus, detergenții folosiți sunt solubili în apă, deci cu o toxicitate redusă pentru mediu. Din februarie 2017 vom introduce un nou sistem de curățare pe baza de Solvon K4, un solvent modern, mult mai puțin dăunător mediului în comparație cu percloretilena.

curatatorie arad

 

Siguranta

În centrul businessului nostru se află oamenii: clienți, dar și angajați. Considerăm că, pe lângă asigurarea de servicii excelente, este cel puțin la fel de important să ne preocupăm de siguranța și confortul angajaților noștri la locul de muncă. De aceea ne-am luat măsurile necesare ca ei să se simtă protejați. Eco Cleaning operează în conformitate cu cerințele standardului OHSAS 18001:2008 pentru managementul sănătății și singuranței ocupaționale.

Preocupare

 

Respectăm natura și ii cunoaștem fragilitatea. Încercăm să minimizăm impactul pe care activitățile noastre îl pot avea asupra mediului prin folosirea de echipamentelor de o buna calitate aliniate la standarde europene. Pe termen mediu dorim înlocuirea percloretilenei, solventul folosit în curățirea chimică, cu alte variante mai puțin dăunatoare mediului. Eco Cleaning operează în conformitate cu cerințele standardului ISO 14001:2015 pentru managementul de mediu.

Calitate

Noi punem preț pe calitate, dar și pe promtitudine, și credem că între cele două nu este loc de compromis. Fie că vorbim despre țesături domestice, medicale sau containere industriale, folosim detergenți de calitate superioară și utilaje de ultimă generație. Livrăm rezultate ireproșabile într-un timp foarte scurt. Eco Cleaning operează conform cerințelor standardului ISO 9001:2015 pentru managementul calității.

 

 

Galerie Foto