GAMI CLEAN SRL

spalatorie alba iuliaSpalatorie haine - Spalatorie covoare - GAMI CLEAN SRL din Alba Iulia a fost înființată în 2003 dezvoltandu-se constant până în prezent, investind mereu în personal calificat profesional și tehnologie performantă.

GAMI CLEAN SRL prestează o gamă de servicii complete și calitative:

-servicii de spălătorie și curățătorie chimică ecologică a articolelor textile, din piele și blană: denumită și curățare uscată, acest tip de serviciu utilizează solvenți organici ecologici cu ajutorul unei mașini de curățat chimic, foarte performantă, protejează textilele (articole din piele si blana) împotriva modificării dimensiunilor și culorii acestora.

-servicii de spălătorie profesională de covoare și mochete: o spălare profesională a covorului sau mochetei va elimina murdăria si elementele alergene și nocive sănătății care sunt prezente în partea de jos a covorului, adânc între fibre. Se redau covorului culorile vii, reîmprospătate, se ridică firele și i se conferă un parfum plăcut.
Covoarele sunt atent inregistrate si manipulate, urmând etapele procesului de curățare printr-un riguros control al calității.

Capacitatea mare de prestare oferă siguranță și încredere, atat pesroanelor fizice cat si societatilor, preluând:

-lenjerii, perne, pături, pilote, perdele și draperii de la hoteluri și pensiuni

-salopete de lucru și uniforme angajati

curatatorie alba iulia

Pentru asigurarea unui înalt standard calitativ, am achiziționat performante echipamente de pe piața europeană, folosind bune soluții chimice de curățat și scos pete, cât și detergenți profesionali furnizați de firme din Italia și Germania.

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenți, sub formă de șampon, încărcați în instalația computerizată de dozat, atașată mașinilor de spălat performante, se evită degradarea culorilor, obținându-se o protecție ridicată și o senzație de prospețime, cu un miros plăcut.

În relațiile contractuale oferim servicii COMPLETE la tarife accesibile, servicii ce pot include: regim de urgență sau transportul prin autovehicule proprii pentru preluarea de la / predare.

 

Galerie Foto