Curatatoria Mehdi

Echipa Mehdi - Curatatorie Covoare Voluntari, se ocupa de curatarea covoarelor dumneavoastra in mod profesionist. Curatam covoare din orice material si de orice dimensiune, folosind utilaje moderne de ultima generatie, la super preturi.

Curatarea chimica ecologica, numita si curatare uscata, reprezinta un proces complex de spalare cu solventi in masini speciale de ultima generatie. Acest procedeu este utilizat in special pentru textilele sensibile care la apa isi schimba dimensiunile si pierd culoare. 

In viziunea noastra, fiecare client reprezinta un partener de incredere, in care noi investim servicii personalizate nevoilor sale, solutii responsabile pentru orice problema, disponibilitate permanenta si un management de nivel european. Suntem siguri ca atunci cand suntem o potrivita curatatorie covoare Voluntari atunci cand doriti covoare impecabile.

Va asteptam!

Spalatoria Mehdi presteaza servicii profesionale de curatatorie si spalatorie, avand ca scop orientarea permanenta catre client si servicii de o inalta calitate. Apelati la serviciile noastre cu incredere si veti fi cu siguranta foarte multumiti de rezultat!

curatatorie Voluntari

Spalarea profesionala a covoarelor se efectueaza mecanic, cu echipamente moderne:

 • Desprafuitor covoare
 • Masina automata de spalat covoare
 • Centrifuga profesionala
 • Dezumidificator covoare

Preturi


10 Lei/MP FARA colectare si livrare !

 • Dvs. aduceti covoarele
 • NOI spalam covoarele
 • Dvs. ridicati covoarele


12 Lei/MP CU colectare si livrare !

 • NOI ridicam covorul
 • NOI spalam covorul
 • NOI iti aducem covorul
 • COMANDA MINIMA 100 lei

Nu Sarim Niciun Pas

Analiza - Desprafuire- Spalare- Clatire- Stoarcere - Uscare - Finisare

Suntem constienti ca sunteti ocupati si nu aveti timp sa treceti pe la noi pentru a lasa covorul la curatat, asa ca ne-am gandit sa introducem si serviciul de colectare si livrare. Echpa Mehdi se va deplasa la domiciliul dvs, va colecta covoarele si vi le va aduce inapoi curate luna. De asemenea, ne vom ocupa si de spalarea covoarelor, nu doar de curatarea acestora. Nu vom uita nici de mocheta sau de tapiterii. Obiectivul nostru este ca la finalul fiecarui proces de curatare, sa fiti multumiti si sa reveniti cu noi comenzi.

Curatatorie Covoare Voluntari - Mehdi este solutia optima atunci cand ai nevoie de curatat si spalat covoare. Acestea sunt indispensabile, greu de carat si necesita mult timp, solutii speciale si rabdare. Din acest motiv, o firma de curatare covoare Bucuresti este eficienta si va va ajuta sa pastrati curatenia in casa. 

Suntem gata sa va curatam covoarele! Lasati-le pe mana noastra si veti fi 100% multumiti. Va sprijinim cu servicii de calitate, profesionale, la preturi accesibile.

 curatorie covoare Voluntari

 

 

 

Localizare Curatatoria Mehdi
Galerie Foto