Garrom Art - Curățătorie & Călcătorie Cluj Napoca

curatatorie Cluj NapocaGarrom Art este locul unde avem grijă deosebită de hainele tale, dar și de mediul înconjurator. Datorită tehnologiei de ultimă generație în domeniul curățătoriei profesionale precum și a detergenților biodegradabili, fără fosfați, enzime sau cloruri, hainele tale sunt protejate. În acelaşi timp, detergenții nostri sunt antialergenici, astfel încât nu atacă pielea, spre deosebire de substanțele chimice folosite în procesul de curățare Dry Clean.

Societatea noastră vă pune la dispoziție servicii profesionale de curățat și călcat de o bună calitate. Articolele dumneavoastră vor beneficia de echipamente de ultimă generație: mașini pentru curățare și spălare umedă Lagoon, uscător electric Lagoon, mese de călcat cu absorbție și vaporizare, stații de călcat cu talpă specială ce nu va permite arderea materialelor și/sau apariția luciului la haine.

Curățatoria noastră de haine a fost deschisă cu scopul de a veni în sprijinul societăților comerciale și persoanelor care dispun de mult prea puțin timp pentru a se ocupă de curățarea, spălarea și aspectul hainelor lor și pentru cei care țin la ele.

Suntem o echipă tânără, bine pregătită, deținem aparatură de ultima generație și materiale de calitate superioară Încercam să va satisfacem cerințele la un înalt nivel.

Curățătorie Wet Cleaning

Ne pasă de tine, de hainele tale și de mediul înconjurator. Folosim Sistemul profesional de curățare a textilelor Lagoon. Acest sistem este unic în lume și se bazează pe tehnologia de curățare umedă (Wet Cleaning) pe bază de apă care a obținut aprobarea „The Woolmark Company” ca alternativă perfectă pentru îngrijirea țesăturilor și hainelor delicate.

Călcătorie Cluj Napoca

Dacă ai nevoie doar de servicii de călcat haine, nu ezita să apelezi la noi. Oferim servicii profesionale de călcat diverse tipuri de haine precum: sacouri, pantaloni, fuste, pulovere, paltoane, scurte, rochii de ocazie etc. Transportul este gratuit pentru comenzi de minim 50 RON. Livrarea se face în 24 ore de la preluarea comenzii. Prețuri

Scoatere pete Cluj Napoca

Oferim servicii profesionale de scos pete de pe haine. Petele de pe haine pot fi scoase fără a deteriora materialele. Vorbim de pete dificile, de ulei, cafea, vin roșu, gumă de mestecat, rugină, fructe sau cerneală.

curatare haine Cluj Napoca

Spălătorie: lenjerii de pat, prosoape, fețe de masă, naproane, pături, pilote, huse, draperii, perdele, haine, echipament de lucru s.a.

Curățătorie: costume, cămăși, cravate, rochii (inclusiv de ocazie), fuste, paltoane, pardesie, pulovere, haine de piele, haine de blană, salopete etc.

Oferim servicii de colectare și livrare a lenjeriei pentru hoteluri/pensiuni și restaurante etc!

curatare covoare Cluj Napoca

De ce să ne alegi pe noi?

  • ca să ai mai mult timp liber,
  • ca să scapi de chinul călcatului de haine,
  • ca hainele tale să fie curăţate cu atenţie şi promptitudine.

Servicii

  • Curățătorie Wet Cleaning
  • Călcătorie
  • Scoatere Pete
Localizare Garrom Art - Curățătorie & Călcătorie Cluj Napoca
Galerie Foto