THEO CLEAN

curatatorie sector 1THEO CLEAN - curatatorie lenjerie hoteluri, perne, paturi, pilote, perdele si draperii din Sector 1 pune la dispozitia dumneavoastra servicii personalizate, rapide, de inalta calitate. Toate serviciile oferite respecta cerintele de mediu impuse de legislatia actuala.

THEO CLEAN reprezinta mai putine probleme de rezolvat, mai multa curatenie si igiena, mai mult timp liber pentru tine. Cu noi viata este mai curata!

Curatatoria noastra de haine a fost deschisa cu scopul de a veni in sprijinul societatilor comerciale si persoanelor care dispun de mult prea putin timp pentru a se ocupa de curatarea, spalarea si aspectul hainelor lor si pentru cei care tin la ele.

Avem in componenta o echipa tanara, bine pregatita,detinem aparatura de ultima generatie si materiale de calitate superioara, si incercam sa va satisfacem cerintele la un inalt nivel.

Va oferim urmatoarele servicii:

  • Servicii profesionale cu produse profesionale pentru curatatul perdelelor si draperiilor;
  • Eliminam orice pata posibil a fi indepartata prin metode tehnologice actuale, asiguram tesaturilor inviorarea culorilor, un miros placut si proaspat;
  • Realizam curatarea  cojoacelor;
  • Curatam haine blana, confectii si alte textile;
  • Calcam profesional;

Lucrurile spalate la noi vor avea un miros proaspat,  vor fi delicate  la atingere si isi vor mentine  aceleasi culori stralucitoare.

Firma noastra este specializata in servicii profesionale de curatatorie chimica (curatare uscata) ecologica, spalatorie si calcatorie pentru populatie cat si pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, industrie etc. 

  •  CURATATORIA CHIMICA RAPIDA ECOLOGICA - Ofera servicii de spalatorie-curatatorie chimica (CURATARE USCATA) pentru confectii, textile, perdele, draperii, lenjerie , cojoace in sectorul 1, Bucuresti, respectiv - toata gama vestimentara;
  •  CURATAREA USCATA reprezinta procesul de curatare a articolelor de imbracaminte si a celor textilelor folosind un solvent organic, altul decat apa. Acest proces este necesar pentru textilele la curatarea carora nu se poate folosi apa, sapun sau detergent clasic.

curatatorie covoare sector 1

THEO CLEAN  detine echipamente performante ce corespund standardelor de pe piata europeana si foloseste solutii chimice de curatat si scos pete de inalta calitate, cat si detergenti profesionali furnizati de firme specializate, toate acestea in vederea asigurarii unui inalt standard calitativ.

Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenti, sub forma de sampon, incarcati in instalatia computerizata de dozat, atasata masinilor de spalat performante, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se o protectie ridicata si o senzatie de prospetime, cu un miros placut.

Localizare THEO CLEAN
Galerie Foto