Spalatoria de covoare Mara Bistrita

Curatatorie Bistrita - Curatatorie Haine Bisitrita - Curatatorie Covoara Bistrita - societatea noastra a luat nastere inca din anul 1991 si activeaza de la bun inceput in domeniul de activitate spalatorie si curatatorie ecologica.

In anum 2009 am luat decizia sa modernizam echipamentele si utilajele folosite in activitatea noastra prin achizitionarea de noi utilaje profesionale de spalat si calcat. In 2010 am demarat un program de finantare nerambursabila, cuprinzand investitii de peste 85.000 euro in utilaje, astfel incat sa respectam promisiunile clientilor si mediului de afacere, fiind dispusi sa va aratam acest lucru.

In anul 2011 am finalizat investitiile dispunand, acum, de utilaje de „ultima generatie”, performante si in concordanta cu dispozitiile europene in vigoare.

Sediul nostru dispune de trei camere compartimentate: camera de primire haine, curatatoria, spalatoria si camera unde este amplasat calandrul uscator, necesar calcarii lenjeriilor.

Datorita structurii organizatorice deosebit de flexibile, dispunand de o forta de munca profesionista si motivata, firma s-a concentrat asupra a ceea ce este cu adevarat un important: Clientul. – pe sintagma „Clientul nostru, stapanul nostru”.

Misiunea

Atingerea si mentinerea unei pozitii de lider in furnizarea de servicii de calitate in domeniul spalatoriilor si curatatoriilor chimice ecologice in municipiul Bistrita.

curatatorie Bistrita

Servicii complete de curatatorie

Firma noastra este specializata in servicii profesionale de curatatorie chimica (curatare uscata) ecologica, spalatorie si calcatorie pentru populatie cat si pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, spitale, industrie, gradinite etc. 

  •  CURATATORIA CHIMICA RAPIDA ECOLOGICA - Ofera servicii de spalatorie-curatatorie chimica (CURATARE USCATA) pentru confectii, textile, perdele, draperii, lenjerie , cojoace si haine din piele, respectiv - toata gama vestimentara;
  •  CURATAREA USCATA este procesul de curatare a articolelor de imbracaminte si a textilelor folosind un solvent organic, altul decat apa. Acest proces este necesar pentru textilele la curatarea carora nu se poate folosi apa, sapun sau detergent clasic;
  •  SPALAREA PROFESIONALA este efectuata cu ajutorul echipamentelor performante sau manual, detergenti ecologici si aditivi speciali, rezultatele obtinute fiind impecabile.
Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.