MICKEYLAND GROUP SRL

curatatorie Adjud

MICKEYLAND GROUP SRL reprezinta o zona o curatatorie profesionala din Adjud ce s-a dezvoltat constant pana in prezent, investind mereu in personal calificat profesional si tehnologie performanta, totul pentru a oferi clientilor servicii de inalta calitate.

Societatea noastra activeaza cu utilaje profesionale de ultima generatie in domeniu, detergentii si solutiile de curatare indeplinesc cerintele impuse de normele europene, ceea ce face ca procesul de curatare, spalare, calcare sa atinga ridicate standarde de calitate si eficienta.

Ambalarea rufelor se face atent, in pachete inscriptionate cu numele fiecarui client si continutul lui.

Lucram cu utilaje profesionale de ultima generatie in domeniu, detergentii si solutiile de curatare indeplinesc cerintele impuse de normele europene, ceea ce face ca procesul de curatare, spalare, calcare sa atinga ridicate standarde de calitate si eficienta.

Serviciile oferite de spalatorie noastra profesionala se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, echipamente de lucru pentru intreprinderi etc.

curatare haine Adjud

Spalatorie profesionala

Spalatoria este dotata cu o linie moderna de spalare si asigura servicii de spalare, apretare, calcare, uscare, impachetare si livrare a marfii.

Spatiul de lucru este amenajat corespunzator normelor de igiena, respectand circuitul de intrare a rufelor murdare si iesire a rufelor curate. Depozitarea rufelor murdare se face intr-o magazie special amenajata, iar cele curate sunt ambalate in folie de polietilena si depozitate pe rafturi speciale, fiind etichetate cu numele clientului si continutul lor.

Preturile sunt negociabile cu fiecare client in functie de volumul de textile sau lenjerie.

Curatatorie chimica

Activitatea se desfasoara intr-un spatiu situat in Adjud, dar se adreseaza clientilor din intregul judet.

Detasarea petelor se face cu sustante profesionale, care nu ataca tesatura si nu schimba culoarea hainelor.

Calcarea se face atat cu manechin, cat si pe masa de calcat cu absorbtie si vaporizare. Fierul de calcat are o talpa speciala ce nu permite arderea sau aparitia luciului la haine.

Ambalarea hainelor se face in folie de polietilena pe umerase.

Localizare MICKEYLAND GROUP SRL
Galerie Foto